به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، تیم دوچرخهسواری «غریبالغربا» کاشان، پس از ۱۰ روز رکابزنی و پیمودن ۱۳۰۰ کیلومتر مسیر، امروز پنجم مهرماه، همزمان با میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و در آستانه روز ملی آتشنشانی و ایمنی، به مشهد مقدس و حرم نورانی امام رضا(ع) رسیدند.
این سفر معنوی که با حمایت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و همکاری سازمان آتشنشانی کاشان صورت گرفت، با استقبال خادمان آستان قدس رضوی از بخشهای مختلف فرهنگی و رسانهای و همچنین حسین حیدریان عضو شورای اسلامی شهر کاشان و مرتضی والیزاده مشاور فرهنگی شهردار و سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در مقابل بابالجواد(ع) همراه شد.
این تیم که از استانهای قم، تهران، مازندران، گلستان، خراسان شمالی عبور کرده و در نهایت به خراسان رضوی رسید، متشکل از ۱۶ دوچرخهسوار به سرپرستی سجاد مظفریتبار و با حضور مهدی صفاریان به عنوان مسئول تدارکات بود که ضمن زیارت، برای سلامتی و امنیت مردم ایران دعا کردند.
برنامه پایانی تیم پس از ورود به مشهد، ادای احترام به مقام شامخ شهید رضا فخریان، آتشنشان فداکار مشهدی، با حضور در منزل این شهید والامقام و دیدار با خانواده ایشان بود.
انتهای پیام./











نظر شما